I.FÉLÉV ZÁRÁSA KATICÁÉKNÁL

Ezen a héten nem a Bartakovics Közösségi Ház irányába,hanem Felsőtárkányra a Tó-parti
szabadidő centrumba igyekeztek a Szervezetünk tagjai,hogy szalonnasütéssel egybekötött
partival búcsúztassák az első félévet.Kósa László elnök köszöntötte a szép számmal megjelent tagságot és köszönte meg az első féléves munkát a tagságnak,vezetőségnek a Népdalkörnek és a Nosztalgia énekeseknek,bízva abban hogy mint egy, egy hónapos rövid pihenő után újult erővel kezdjük meg a második felét a szervezeti programnak, életnek.Az erre vonatkozó féléves programot már korábban megkapták tagjaink.Egyébként az első félévben 7 vezetőségi ülésre,mintegy 27 előadásra,megemlékezésre azaz klubfoglalkozásra került sor és 4 alkalommal volt zenés rendezvény a Nosztalgia énekesek jóvoltából.
A szalonnák,kolbászok sütése közben-előre megrendelt- nagy eső zavarta meg a programot egy pár percre,hogy később újult erővel folytadódjon a program.
Fogytak a szalonnás,hagymás,paradicsomos kenyerek a szalonnák és a külső mosás után némi belső mosás következett,vörös és fehér borok társaságában.Majd a banda is rázendített egy-két nótára a nosztalgia énekesek segítségével.A táncoslábúaknak más sem kellett,ropták a táncot.
Csak most jöttek rá hogy miért is kellett az esőt rendelni korábban,hogy ne verjék fel a nagy port!Igazán emlékezetes marad e pár óra azok számára akik ott voltak.Lassan véget ért a móka,és némi szünet után augusztus 12-én kezdjük a második félévet.Reméljük tartalmasan és hasznosan, addig is jó pihenést mindenkinek! Mindenkit visszavárunk!