Vetélkedő után.

[img_assist|nid=285|title=Megnyitó a szellemi vetélkedőn|desc=|link=none|align=left|width=150|height=113]Az elmúlt hetekben nagy volt a készülődés a város néhány civil szervezeténél és néhány környező település nyugdíjas szervezeteinél annak érdekében hogy eredményesen tudjanak szerepelni a Dobó Katica Nyugdíjas Szervezet által meghirdetett szellemi vetélkedőn.
A szeptember 7-én megtartott rendezvény a XX.évfordúlóját ünneplő Eger Civil ünnepéhez kapcsolódóan, annak tiszteletére került kiírásra,meghirdetésre.A megmérettetésre kilenc szervezet 13 csapata jelentkezett mintegy 65 fővel.A fenti napon megjelent résztvevőket Kósa László elnökünk köszöntötte,majd Habis László polgármester Úr köszöntő szavai után a résztvevők vették át a terepet.
Az "EGER a MI VÁROSUNK-1" címet viselő vetélkedő nem másról szólt mint Egerről, a város történelméről és múltjáról,jelenéről ,műemlékeiről,földrajzáról stb.,és a kérdések is e területre terjedtek ki. Nagyon izgalmasan alakult a verseny a csapatok jól felkészültek. A szakmai zsűri komoly munkát fejtett ki és végzett el, melynek során kialakult az első három helyezett csapat rangsora.
Első helyezést ért el a Dobó Katica Nyugdíjas Szervezet Népdalkör csapata akiknek szívből gratulálunk. Második helyezést ért el a Dobó István Nyugdíjas Klub első csapata.míg a harmadik helyezést a Dobó Katica Nyugdíjas szervezet kettes csapata szerezte meg.Igazán szoros versenyben komoly győzelmek születtek.A helyezésekkel járó okleveleket,díjakat,az emléklapokat a résztvevők megkapták.Az első helyezett csapat Eger Ünnepén szeptember 19-én délelőtt az Érsekkerti megnyitó ünnepségen veszi át a vándorkupát Eger polgármesterétől.Gratulálunk minden csapatnak,résztvevőnek!Köszönjük a szervezésben részvevők munkáját és a pályázaton e célra kapott támogatását a városnak.