Ami még hátra van..

Tisztelt tagjaink!
Megint lassan vége a félévnek ezért szeretnék mindenkit tájékoztatni a még hátralévő programokról.Az elkövetkező időben először május 23-án találkozunk Felsőtárkányban a Tó parton ahol szalonna sütés és tartalmas beszélgetés szerepel a napirenden.A szalonnát mindenki maga hozza és süti,a kiutazás önállóan kerül megoldásra.A program 13 órától 17 óráig tart!
Ezek után 25 én a Debreceni kirándulásra kerül sor május 25-én,reggel 1/2 7-es indulással az érintetteket kérjük a pontos megjelenésre.Az autóbusz a Nagy János utcából indul!
A következő program igencsak jónak néz ki hiszen a Kabai táncosok és dalosok adnak önálló műsort május 30-án a szokott időben és helyen. Június 6-án a színjátszó körünk műsorát láthatjátok a szokott helyen.
Június 13-án KI-MIT-TUD rendezvény a város más szervezeteivel közösen ahová várjuk a jelentkezőket,vers,próza.ének,zene kategóriában,jelentkezés Horváth Gábornál június 1-ig.
Ami még hátra van egy szép kirándulás Cserkeszőlőre a fürdőbe június 4-én, továbbá Ipolytarnócra és Szécsénybe június 15-én, és egy egészségügyi előadás a vesebetegségekről általában címmel, június 20-án.
A félév zárására pedig június 27-én délután 13 órától kerül sor ahol bográcsparti és zene várja tagjainkat egészen 17 óráig.Befizetés 750 Ft/fő egységáron,a fenti napokon!A helyszínen nem fogadunk el befizetést erre nincs lehetőség! Van tehát mindenkinek való program,lehet jönni várunk mindenkit. Hát nem csodálatos programok előtt vagyunk?

Tartalom: