Hírek, programok, események

Figyelem felhívás!

Tisztelt Tagjaink!
Az alábbiakban szeretném ráirányítani a figyelmeteket az éves programunkban szereplő fontosabb első féléves rendezvényekre.A 2017-es Nőnapi Ünnepségünkre március 6-án kerül sor, ahol iskolás tanulók fogják adni a köszöntő műsort hölgytagjainknak.Megemlékezés március idusáról a hónap 13. napján ahol a népdalkör, a dalkör a színjátszó kör fog ünnepi műsort adni.

VÁLTOZÁS!!

Tisztelt Tagjaink!
Az októberi- novemberi programok között az alábbi változásokról tájékoztatok mindenkit:
- a november 14-én tervezett színjátszó köri előadás elmarad, helyette egészségügyi előadás kerül megtartásra Horváth Istvánné dietetikus előadásában.Az életet adó táplálkozás címmel.
- az október 24-én megrendezésre kerülő megemlékezés 14.30-kor kezdődik!
Előadó:Dr Bartók Béla egyetemi docens.
A változásokra hívjátok fel egymás figyelmét is.Köszönjük!

Válogatás

[img_assist|nid=311|title=|desc=|link=none|align=left|width=150|height=113]Tisztelt tagjaink!
Hát beindult tényleg a második félév ugy rendesen.Kezdésnek Demjénben mulattuk az időt sportnapon és akinek nem volt kedve sportolni az lubickolhatott a jó meleg vízben. A sportnapról egyébként két második és egy harmadik helyezéssel tértünk haza.

Nyári szünet.

Kedves Barátaink,tagjaink!
A Felsőtárkányi tónál rendezett bográcspartival zárult Szervezetünk első féléves programja,ahol közel 150 tagunk volt jelen.Legközelebb augusztus 29.én találkozunk a megszokott helyen és időben.A nyárra kellemes kikapcsolódást,pihenést és jó unokázást kívánunk mindenkinek.
Ha valakinek gondja,problémája,ötlete,kérdése lenne a Bartakovicsban minden szerdán délelőtt 10-11 óráig az elnökség egy-egy tagja tart fogadó órát a földszinti irodánkban.

Ami még hátra van..

Tisztelt tagjaink!
Megint lassan vége a félévnek ezért szeretnék mindenkit tájékoztatni a még hátralévő programokról.Az elkövetkező időben először május 23-án találkozunk Felsőtárkányban a Tó parton ahol szalonna sütés és tartalmas beszélgetés szerepel a napirenden.A szalonnát mindenki maga hozza és süti,a kiutazás önállóan kerül megoldásra.A program 13 órától 17 óráig tart!

Meghívó közgyűlésre

Tisztelt Tagjaink!
Mint az a kiadott programunkban is szerepel a vezetőség 2016. március 21.én éves beszámoló közgyűlést tart.Erre vonatkozó meghívót a tagságunk egy része már átvette,de a kiosztott féléves program is meghívóként szolgál.Ezen túlmenően a meghívót csatoltan itt is olvashatjátok a csatolmányban.
Minden tagunk megjelenésére számítunk. Vezetőség

2015.év végén

A Dobó Katica Nyugdíjas Szervezet,december 14.-én egyházi megemlékezéssel zárta a 2015-ös esztendőt.A Bartakovics Béla Közösségi Ház Nagyterme egy időre tagjainkkal együtt elcsendesedik,ugyanakkor az advent időszakában tagságunk az ünnepek lázában ég.A magunk mögött hagyott esztendő mérlegeinek megvonása helyett csupán néhány számadattal szeretném az olvasót emlékeztetni az elvégzett munkára.

Elmúló ősz!

Szervezetünk elmúlt néhány hete sem telt el tétlenül.Az ősz beköszöntével a zárt teremben zajló programoké lett a főszerep.Egymást követték a jobbnál-jobb előadások melyet szeretnek tagjaink,hiszen hasznos tudnivalókkal ismeretekkel lesznek gazdagabbak.Az előadások sorát az őszi munkálatok a kertben és pincében című előadás nyitotta meg,majd két egészségügyi előadás következett.

Oldalak

Feliratkozás RSS - Hírek, programok, események csatornájára