Figyelem felhívás!

Tisztelt Tagjaink!
Az alábbiakban szeretném ráirányítani a figyelmeteket az éves programunkban szereplő fontosabb első féléves rendezvényekre.A 2017-es Nőnapi Ünnepségünkre március 6-án kerül sor, ahol iskolás tanulók fogják adni a köszöntő műsort hölgytagjainknak.Megemlékezés március idusáról a hónap 13. napján ahol a népdalkör, a dalkör a színjátszó kör fog ünnepi műsort adni.
Ünnepi megemlékezésre kerül sor március 20-án! Bizonyára valamennyien tudjátok hogy 25 éve alakult meg a Dobó Katica Nyugdíjas Szervezet,és 25 éve alakult meg a hagyományokat őrző népdalkör is Somfainé vezetésével.Meghívott vendégekkel emlékezünk a negyedszázados eseményekre.
Az év legfontosabb eseményére pedig április 20-án kerül sor, ahol éves beszámoló közgyűlés és vezetőség választás van napirenden!Számítunk a tagságunk nagy létszámú megjelenésére!
Fontos felhívni még a figyelmet az Anyák napi ünnepségünkre mely terveinknek megfelelően április 24-én kerül megtartásra.
Mint már kihirdetésre került a Bartakovics Béla Közösségi ház felújításra kerül, így a rendezvényeink várhatóan május első napjaitól áttevődnek a Forrás Szabadidő Központba.Természetesen addig többször is találkozunk és fogunk mindenkit tájékoztatni!A tervezett kirándulásokra lassan lehet készülődni azok nem maradnak el.Köszönöm a figyelmeteket és várunk minden rendezvényre minél több tagot és leendő tagokat is!

Tartalom: